Det siger vores kunder

Kundecases på Uniconta

Nogle gange skal man tænke anderledes - Vores erfaring din fordel.

For Cassøe kommer kunderne altid først:
Cassøe forhandler et bredt sortiment af innovative produkter til bad og køkken.
Brandet er kendt for kvalitet og produktudvikling, men en individuel og fleksibel kundeservice rangerer lige så højt.
For at leve op til den ambition er det et krav til virksomhedens systemer, at de besidder samme fleksibilitet og tilpasningsdygtighed.
Derfor faldt valget på Uniconta, da Cassøe skulle skifte økonomisystem.

Læs mere …

Lehnsgaard Bornholms Oliemølle:
For få år siden var olivenolie det eneste, der duede, når hjemmets svar på Jamie Oliver fandt stegepanden frem. Men i dag står koldpresset rapsolie højt på hitlisten både i hjemmet og hos de professionelle kokke. Ikke mindst takket være Lehnsgaard Bornholms Oliemølle, der siden 2003 har fremstillet rapsolie og sennep i høj kvalitet baseret på lokale råvarer fra solskinsøen.

Læs mere …

Små programmerbare robotter designet til undervisningsbrug fra 3. klasse til universitetet skal gøre børn og unge i stand til at gribe fremtidens udfordringer.
Robotten hedder Fable – og det er den unge, danske virksomhed Shape Robotics, der står bag produktet, der består af hundredvis af komponenter, der bliver købt ind over hele verden og samlet hos Shape Robotics i Farum.

Læs mere …

Selvbetjening frigør personale og gør det nemt for kunderne, hvis du kombinerer det med effektive betalingsløsninger.
Det gør BEAS, der leverer forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol til lystbådehavne, campingpladser og turistattraktioner.

Læs mere …