Service Desk Hardware

PC / Server / Hosting Hjælp:
I Concept Datas Service Desk løser vi langt de fleste hardware og software opgaver.
Du kan få hurtig PC hjælp ved at kontakte en af vores konsulenter.

Vi tilbyder også online PC hjælp, her overtager en agent din computer og retter fejlen.
Ud over hjælp til PC , tilbyder vi også hjælp til Server / SQL eller Hosting setup.

Sikrer dit firmas infratruktur:
I Concept Data gør vi meget ud af, at sikre en balanceret IT-drift, der understøtter den enkelte virksomhed og skaber overskud i hverdagen.
Vi tager os tid til at finde ud af, hvad den enkelte virksomhed helt præcist har brug for, og vi sørger altid for, at du har netop den IT-drift, der mest effektivt sikrer dit firmas infrastuktur.
Udover ERP løsninger, tilbyder vi mange ting omkring løsningen.

Driftsaftale hardware:
Med en skræddersyet serviceaftale fra Concept Data er det slut med ustabile IT-løsninger, interne ressourcer allokeret til vedligeholdelse af systemer og uforudsete omkostninger.

Den rette pris:
Både hardware og software er vigtige elementer i den samlede IT løsning.
Vi ønsker at fremme din virksomheds produktivitet, og derfor er det meget vigtigt, at vi finder de helt rigtige produkter.

Concept Datas konsulenter, teknikere og sælgere arbejder derfor tæt sammen, og er altid i dialog.
Vi tager en snak om, hvor din forretning er på vej hen og sørger dermed for at tilpasse vores løsning, så du også kan få glæde af din IT løsning i fremtiden.

Vi leverer hardware / Virtuel Hosting miljø og software til den rette pris.

XaaS - anything as a service:
Concept Data tilbyder XaaS løsninger. XaaS er en samlebetegnelse som står for en række ting, herunder "X som en service", "noget som en service" eller "alt som en service."