Konsulent ydelser

Modtag support direkte fra Concept Data

Teamviewer:
Ved afhjælpning af særlige problemstillinger, samt ved hjælp til visse opsætninger kan det være en fordel, at kunne arbejde direkte på den PC, der behøver førstehjælp.
Gennem fjernsupport har vi mulighed for at yde denne service.
Vi tilbyder at koble op på din maskine og løse problemet med det samme.

Læs mere ...

Aktuel driftstatus Concept Data Hosting Center

Aktuel driftstatus Concept Data Hosting Center
Drift status Web hotel / CMS / Webshop / Mail hotel / Hosting / NAV Online / C5 Online / Cloud / DNS service / iC5 drift.

Læs mere ...

Support Eksklusiv aftale

Tegn Eksklusiv aftale:
Concept Data kan tilbyde en ny aftale, hvor man har en fast konsulent, som udvikler og tilpasser virksomhedens C5 / NAV - Uniconta løsning.
Fast budget aftale tegnes for 1 år ad gangen.
Aftalen hedder Eksklusiv aftale.

Læs mere ...

Klippekort

Hvad er Klippekort:
Concept Datat tilbyder et klippekort tilpasset til alle størrelser af virksomheder og deres individuelle behov for konsulent hjælp.
Med klippekortet får man en gradueret rabatordning således, at jo flere klip man bestiller – jo større rabat opnår man.
Vi tilbyder dog ikke til Microsoft NAV - der tilbydes fast tilbud.

Kippekortets klip er antal timer som findes i  10 / 25 / 50 / eller 100 timers klip. - Ring 97 269988, for bestilling af klippekort.

Læs mere ...

Support Uniconta / NAV / C5

Den bedste service overfor vores kunder:
For at give den bedste service overfor vores kunder, har vi oprettet et supportteam til hotline.
For at benytte denne service, skal du ringe til vores Service Desk telefon 97 269988, så vil der blive oprettet en sag, og en af vore kompetente medarbejdere vil yde supporthjælp.
Der tages forbehold for support svar, hvis supporten drejer sig om specielle tilpasninger (USR  / API) eller en specifik brancherelateret løsning.
Service Desk ERP afhjælper pludselige opståede kritiske problemer for den normale drift.

Læs mere ...

Konsulent prisliste

Priser på konsulent ydelser:
Vi leverer kun konsulent ydelser til erhverv, både on-site og fjernsupport tilbydes.
Primært tilbydes ydelser til rådgivning , support hjælp eller Programerings opgaver.

Læs mere ...

Click Support

Hvad er Click Support:
Concept Data tilbyder Click Support betaling, som udelukkende kan benyttes til telefon / fjernsupport.
Det er et tilbud til kunder der ikke ønsker support aftale eller klippekort.
Click Support bestilles og betales med det samme. Dermed opnår man rabat på den normale time takst.
Der kan betales med Dankort, Visa, MasterCard eller med MobilePay.

Læs mere ...

Service Desk Hardware

PC / Server / Hosting Hjælp:
I Concept Datas Service Desk løser vi langt de fleste hardware og software opgaver.
Du kan få hurtig PC hjælp ved at kontakte en af vores konsulenter.

Vi tilbyder også online PC hjælp, her overtager en agent din computer og retter fejlen.
Ud over hjælp til PC , tilbyder vi også hjælp til Server / SQL eller Hosting setup.

Læs mere ...