Concept Data

Vi udvider vores ERP- Konsulent team.
Vi har meget travlt med det nye bogholderi program Uniconta.
Derfor søger vi en dygtig og ambitiøs e-conomic / C5 / NAV konsulent med forretnings forståelse indenfor regnskabsprogrammer til små og mellemstore erhvervsvirksomheder.
Meget gerne med regnskab erfaring, der selvstændigt kan varetage implementering, samt support af Uniconta.
Primær funktion er opstart, konvertering og tilpasning af udskrifter.
Du kommer til at spille en central rolle og hjælper kunderne med deres forretningsprocesser med udgangspunkt i Uniconta.
Desuden fungerer du som bindeled til C# udviklerne til beskrivelse af API interface til Uniconta, hvis kundens behov ikke er fuldt dækket af Uniconta's mange standard funktioner

Læs mere ...

Vi udvider vort udviklings team.
Vi har meget travlt med det nye bogholderi program Uniconta.
Derfor søger vi en dygtig og ambitiøs C# udvikler / programmør til udvikling af udvidelser og integrationer til Uniconta.
Du kommer til at spille en central rolle og hjælper kunderne med deres forskellige forretningsprocesser med udgangspunkt i Uniconta.
Desuden fungerer du som bindeled til vores Sælger / Konsulenter med C# udvikling af API interface til Uniconta, som de beskriver for dig.
Er du fortrolig med C#, webservices og databaser?
Kan du med udgangspunkt i din gode tekniske indsigt sikre, at vi med it og vores løsninger kan levere den bedst mulige understøttelse af vore kunders forretning..

Læs mere ...